Sunday, August 1, 2010

Early preparation...

Semua kat bawah ni saya buat untuk raya. (Sounds too early for that kan??) taklah cantik macam yang dijual atau yg ditempah di kedai2 tu tp ianya cukup memuaskan hati saya. ini sebahagian yg telah siap..sebahagian yg lain akan saya update kan di kemudian hari nanti.

These are all I can afford to make. Quite embarrassing kan?? tp tak apalah...sudi2kan lah 'menyaksikan' hasil 'kerastangan' yg tak seberapa nih..


mudah je nak menjahitnya...cuma tambahkan sedikit renda di tepinya supaya tak delah nampak togel sangat.


runner for my console table.


yg ni pun sama..cuma tambah renda je kat tepi2 tu..


ha..yang ini pulak runner untuk tv cabinet saya. oleh kerana malas nak 'memosingkan'nya kat tv cabinet tu maka saya hamparkannya di atas lantai sahaja..

sedang menyiapkan langsir serta alas2 meja yg lain. dah siap nanti akan saya tayangkan kat sini pulak.

apapun saya nak mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan yang akan menjelma tak berapa hari aje lagi kepada semua rakan2 muslim. semoga ibadat kita diberkati olehNYA. Amin..

6 comments:

  1. love it!cantik!!English theme ye tahun ni?

    ReplyDelete
  2. > lia.

    thanks lia. x de theme apa2 pun..jaet jer apa2 yg ada.tahun ni malas nk menempah kat kedai sbb teringin nak jaet sendiri smua benda. kahkahkah..mcm tamak jer bunyinya kan??

    ReplyDelete
  3. nice cloth u have there for raya!
    we sell cute ribbons and buttons that may catch your eye.. visit us here:
    http://cuteribbons.blogspot.com

    thanx :-)

    ReplyDelete
  4. > cuteribbons

    hey, thanks a lot babe. i'll give u a visit then..

    ReplyDelete
  5. alahai awk..sama la kain kita! sy pun terpikir nk buat runner tuk tv kabinet kain yg ade tu, sebahgian nyer dah sy buat, ade n3 dlm blog sy tu..hihihi

    ReplyDelete
  6. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

    ReplyDelete