Monday, May 24, 2010

Minggu2 yang lalu...

Agak lama juga saya meninggalkan 'teratak' saya ni. Puncanya saya kurang sihat...dan kini my MIL pula kurang sihat dan telah dimasukkan ke hospital. Masih lagi di sana...dan saya pula sering berulang alik ke hospital sejak akhir2 nih. dan sekarang ini..di saat ini..sara pulak menunjukkan tanda2 yang dia juga kurang sihat. macam2 virus lah sekarang nih... aku dah letih nak melawannya...

Saya masih lagi 'berhutang' ngan kak aton. BOM untuk dia telah lama saya siapkan cuma tak berkesempatan untuk mengeposnya lagi. Esok lusa Insyaallah...saya akan poskan sekali dengan BOM untuk Fawa juga. Maaf banyak2 pada kak aton. saya dah hantar e-mail pada kak aton tapi no reply. tak tahu samada kak aton ada terima tak e-mail saya tu. Kak aton, sori to keep you waiting..

saya akan kembali setelah saya benar2 sihat. Insyaallah...

2 comments:

  1. hi KA..thanks for ur wish. We are getting better day by day!! Alhamdulillah..

    ReplyDelete